martes, 23 de diciembre de 2008

Ideas congeladas

Luis Pimentel [6]: Rua, Pablo, Luis, Jacobo, Quico, Quiroga, Dani, Sendin, Vilanova y Borja. También jugaron Lamelo, Andres, Santi, Fran y Pucho.

Ourol [1]: David, Agus, Maki, Casti, Vare, Edu, Juan, Mafi, Kiños, Marco, Peru. También jugaron Chema, Eloy y Hugo.

O partido estivo disputado case na sua totalidade baixo un intenso frio e unha menuda neve, que fixo que o terreo de xogo se atopara nevado en gran parte. Xa antes de comezar, os operarios do Pimentel estiveron a retirar a neve pero non conseguiron sacala toda.

O encontro comezou cos dous equipos ben colocados no campo. A primeira ocasión de peligro podríase decir que foi a do gol para o Luis Pimentel; un balón centrado dende a esquerda que David non pode atallar e queda morto no punto de penalti, foi remachado polo xogador numero 17. O Ourol na primeira parte non lle perdeu a cara o partido e pouco despois Juan sorprendia o porteiro cun potente e axustado tiro lexano. Ainda se dispuxo de mais ocasións para ambos bandos pero a sorte quixo que se chegara o descanso co marcador de 1-1.

A segunda parte comezou ca lesión de Marco, cousa que debilitou moito o mediocampo ourolense por donde os lugueses entraban coma se estivesen na sua propia casa, e asi foi como chegaron os outros 5 goles con fallos defensivos da zaga visitante. A ocasión mais clara para o Ourol foi unha combinación entre Eloy e Kiños que este non consegue rematar.

Para nota negativa queda salientar que cando o partido xa iba 6-1, o "Barbas" do Luis Pimentel agredeu ó 9 ourolense propinandolle un puñetazo. O acto non pasou a maiores e él foi expulsado(xente asi non se merece estar dentro dun terreo de xogo).

Moito lle costa o Ourol sacar adiante os partidos de fora do Coto.

Os mellores xogadores locais foron: Luis, Santi e Fran
Por parte do Ourol: Edu e Juan